photo

OD SADA NA DVE LOKACIJE!

Sa ciljem i u želji da našim korisnicima priuštimo komforan život i vrhunsku uslugu u blizini njihovih mesta prebivališta, proširili smo svoje kapacitete i na urbani deo Beograda. Sada smo u mogućnosti da uslišimo sve Vaše želje! Da li ćete odabrati smeštaj svojih najmilijih nadomak svojih domova, ili na mirnoj lokaciji u predgrađu, u potpunosti je na Vama. Naša ponuda je sada kompletna i tu smo za Vas, koju god odluku doneli!

DOMA ZA STARE VRAČAR LUX

photo
photo

Dom za stare Vračar Lux nalazi se u ulici Generala Horvatovića br.22, u srcu opštine Vračar. Dom se nalazi u luksuznom objektu veličine 500 kvadrata, sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i višekrevetnim sobama. Objekat je opremljen podnim grejanjem, luksuznim nameštajem, modernim protivpožarnim sistemom, video nadzorom, sos tasterima, klima urađajima, LED televizorima, a na raspolaganju su Vam i parking mesta.

Čitav enterijer Doma je prilagođen potrebama starih i bolesnih osoba i u tom smislu poseduje rampe na svim prilazima, stepenište sa niskim gazom, odličnu osvetljenost prostorija i svu neophodnu prateću opremu koja podiže bezbednost i sigurnost Vaših najmilijih na viši nivo.

DOM ZA STARE VILA RUŽIN DOM

photo
photo

Dom za stare Vila Ružin Dom je naš prvi dom. Nalazi se na opštini Voždovac, u ulici Slobodana Jovića 37A. Objekat je smešten u predivnom delu grada, na takozvanoj “sunčanoj padini” a u blizini farmaceutskog fakulteta, na 10 minuta od “Trošarine”. Karakteriše ga velika prostranost, prelep prirodni ambijent i dvorištu površine 17 ari. Boravak u domu Vila Ružin Dom više podseća na banjsko lečenje nego na smeštaj u ustanovi zatvorenog tipa.

Tokom 5 godina postojanja doma stekli smo dovoljno iskustava u radu sa starim i bolesnim osobama da sa sigurnošću možemo garantovati za uslugu koju pružamo. Naš novi objekat Vračar Lux je samo potvrda ove dobre prakse.

Sa našim novootvorenim objektom na raspolaganju su Vam dve opcije. Prva, da svoje najmilije smestite u svom komšiluku nedaleko od vaših domova. Druga, da svojim najmilijim pružite mirno okruženje koje podseća na odlazak u banju.

VIŠE INFORMACIJA O NEOPHODNOJ DOKUMENTACIJI ZA SMEŠTAJ U DOM ZA STARE MOŽETE DOBITI NA 060/320-320-5